Spenatbakad laxfilé
Ugnsbakad lax med topping av spenat och färskost.
Ingredienser
1 kg laxfilé med skinn
140 g färsk spenat
1 msk smör
100 g färskost
Salt
Peppar
25 g valnötter
Instruktioner
Ugn: 200°
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper. Fräs spenaten hastigt i smör och rör i färskost. Salta och peppra.
Krydda laxen med salt och peppar och klicka på spenaten. Strö över valnötter och baka i ugn i 20 minuter.
Lycka till! smaklig måltid.
Liknande recept
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Ugnsbakad laxfilé
4.6
40 min
4
100
Laxfilé med murkelsås
5
40 min
4
1
Ugnskokt laxfilé med himmelsk citronsås
1 h
4
Stekt laxfilé med saffranssås
4
35 min
4
2
Örtsufflébakad laxfilé
4-6
Laxfilé under täcke av fetaost
4.4
4
5
Laxfilé med cambozolaost och vitlökssås
5
4
1
Laxfilé i ugn med ris och grönsaker
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!