Spenatsoppa med fetaost

Serverar: 1 portioner

Älskar spenat soppa

Ingredienser

  • 100 gram finhackad gul lök
  • 1 tsk kumminfrö
  • 1 msk margarin
  • 400 gram något tinad spenat
  • 1 msk vetemjöl
  • 1.2 l hönsbuljong
  • 2 msk finhackat kryddgrönt
  • salt
  • peppar
  • 75 gram fetaost fett 16 %
  • 8 skiva grahamsbröd
  • Instruktioner

    Fräs lök och kumminfrö i margarin i en gryta. Tillsätt spenat och låt den tina på svag värme. Strö på mjöl. Tillsätt buljong och låt soppan koka i minst 5 minuter. Avsluta med kryddgrönt, salt och peppar. Servera fetaost och bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben