Squashkaka

Tid: 1 timme 20 minuter

Saftig och god kaka.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl matolja
  • 2 dl squash (dubbla gärna)
  • 3 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • ½ tsk bikarbonat
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½-.1 tsk kanel
  • ½ dl malda hasselnötter
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker. Tillsätt olja och riven squash Blanda ihop alla torrvarorna samt nötterna och häll i. Blandas men ej för mycket.
    2. Smörj och bröa en form 1½-2 liters form.
    3. Grädda i 60 min i 175 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben