Squashkaka
Tid:
1 timme 20 minuter
Saftig och god kaka.
Ingredienser
2 ägg
2 dl socker
1 dl matolja
2 dl squash (dubbla gärna)
3 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
½ tsk bikarbonat
½ tsk salt
1 tsk vaniljsocker
½-.1 tsk kanel
½ dl malda hasselnötter
Instruktioner
Vispa ägg och socker. Tillsätt olja och riven squash Blanda ihop alla torrvarorna samt nötterna och häll i. Blandas men ej för mycket.
Smörj och bröa en form 1½-2 liters form.
Grädda i 60 min i 175 grader.
Liknande recept
Stor squashkaka
14-15
Squashcake
5
8
1
Amerikansk squashkaka
Squashkaka "Lotus Suprise"
4.3
2 h 30 min
6-8
3
Squashkaka
4-5
Squashkaka
1 h
Squashkaka med apelsinglasyr
10
Squashkaka med choklad
4
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!