Squashpaj med pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Peston ger god smak.

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 300 g fetaost
  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 4 msk pesto
  • ½ squash
  • Instruktioner

    Blanda smör och vetemjöl till en deg. Tryck ut degen i en pajform och låt vila i kylen i 20 minuter. Förgrädda pajskalet i 225 grader i 10 minuter. Smula ner fetaosten i pajen. Vispa ihop ägg, mjölk, pesto, salt och peppar. Häll i formen. Hyvla squashen med osthyvel över pajen och pensla med olja. Grädda i 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben