Stekpannegräddat tunnbröd

Ett mycket gott mjukt tunnbröd

Ingredienser

  • 1,3 liter rågsikt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk anis
  • 2 tsk fänkål
  • 5 dl filmjölk
  • 1 dl sirap
  • Instruktioner

    Blanda allt torrt och blanda sedan i fil och sirap. Dela degen i 20 delar och kavla ut till runda kakor. Grädda i torr het stekpanna ovanpå spisen någon minut på varje sida

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (1)

    Pyssellisa 8 augusti 2010

    Det här brödet har vi bakat idag. Kommer att göra det fleragånger. Det blev fantastiskt gott. Tack GunBritt Hälsningar Lisa i Bergsjö

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben