Stekt lax med babyrödbetor

Serverar: 4 portioner

Tips! Vill du göra rätten matigare – servera med pressad potatis.

Ingredienser

  • 1 paket laxfilé 4 x 140 g
  • 2 paket (à 230 g) babyrödbetor
  • Olivolja
  • 1 ask ruccola
  • 1 påse pinjenötter, rostade
  • 1 ask (100 g) Crème Bonjour grekisk vitlök
  • Ev 4 port potatis, pressad
  • Instruktioner

    1. Värm rödbetorna i en kastrull med lättsaltat vatten. Salta och peppra portionsbitarna och stek laxen i en stekpanna.
    2. Häll av vattnet från betorna och lägg dem på tallrikar. Ringla över lite olivolja.
    3. Strö över ruccola och pinjenötter samt klicka ut Crème Bonjour. Toppa med laxen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben