Stekt lövbiff med dillsenapscrème

Serverar: 4 portioner

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Klyftpotatis
  • 800 g potatis
  • 1 msk olivolja
  • Salt
  • Dillsenapscrème
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk senap
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • ½ dl finhackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Skala potatisen och skär i klyftor. Vänd i olja på en plåt eller i en ugnssäker form. Stek potatisen mjuk och gyllenbrun i ugnen i cirka 25 minuter. Salta.
    3. Blanda crème fraiche, senap, vitlök och dill. Smaksätt med salt och peppar.
    4. Stek lövbiffarna hastigt på båda sidor i smör i en het stekpanna. Salta och peppra.
    5. Servera lövbiffen med potatisklyftor, dillsenapscrème och pickles.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    johangreen1 11 januari 2013

    Detta kanske?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben