Stekt ris med kyckling

Serverar: 3-4 portioner

Lätt och gott

Ingredienser

  • 1 msk stött vitlök
  • 3 msk olja
  • 1 msk hackad lök
  • 300 g tärnad kyckling
  • 750 g kokt ris
  • 2 msk fisksås
  • 1 tsk mald vitpeppar
  • 2 vispade ägg
  • Garnering
  • Skivad gruka
  • Skivad schalottenlök
  • Limeskivor
  • 1 tsk hackade korianderblad
  • Instruktioner

    Bryn vitlök i olja, tillsätt lök, kyckling och fräs under omrörning. Blanda i ris och fortsätt röra om på stark värme. Tillsätt fisksås och peppar. Gör ett hål i mitten av risblandningen, häll i ägg och rör om väk med en träsked. Tills äggen är klara. Servera med gurka, lök, lime och strö över koriander.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben