Stekta tortillabröd med ansjovis

Serverar: 6-8 portioner

En salt aptitretare som inte behöver tallrik för att ätas - en gaffel räcker bra.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 burkar anjovis (á 125 g)
  • Ca 4 dl grovriven västerbottenost (150 g)
  • 8 stora tortillabröd
  • 3 msk raps- eller majsolja
  • Instruktioner

    1. Skala finhacka och stek löken mjuk i smör ca 3 min utan att den tar färg. Låt svalna.
    2. Häll av spadet och skär ansjovisen i mindre bitar blanda med lök och ost.
    3. Fördela blandningen på 4 tortillabröd och lägg över de resterande bröden. Tryck till med handen.
    4. Stek bröden i olja på medelvärme ca 1 minut på varje sida. Låt dem svalna något, skär i tårtbitar, Rulla ihop och stick i en gaffel.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben