Sticks med pepparkaka och ädelost

Serverar: 12 portioner

Tid: 40 minuter

Receptet hämtat från Coop, gott att ha som tilltugg till glöggen.

Ingredienser

  • 1 ark färdig smördeg
  • 100 g ädelost, smulad
  • 1 ägg
  • 10 krossde pepparkakor , ca
  • Instruktioner

    1. Kavla ut smördegsplattan till dubbel storlek. Smula ädelosten över och vik smördegen dubbel.
    2. Kavla ut till dubbel storlek igen. Pensla med ägg och skär remsor. Doppa remsorna i krossade pepparkakor och vrid remsorna till snurror.
    3. Grädda snurrorna i mitten av ugnen på en plåt med bakplåtspapper i c.a 10 minuter.
    4. Snurrorna kan göras några dagar före servering och förvaras svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben