Stora hallonmuffis med mintkrokant.

Serverar: 20 portioner

Tid: 1 timme

Supergoda och lätta att göra!

Ingredienser

  • 200 g margarin
  • 3 dl socker
  • 8 ägg
  • 10 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljesocker
  • 1,5 dl mjölk
  • ca 1,5 dl hallon
  • 200 g marabou mjölkchoklad mintkrokant
  • Instruktioner

    1. Rör matfett och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget under kraftig omrörning.
    2. Blanda mjöl,bakpulver och vaniljsocker. Rör ner blandningen i smeten, tillsätt vätskan. Klicka i smeten i stora muffins formar, ca hälften av formen. Tryck sedan i 3-4 bär i varje form.
    3. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader i ca 20 - 30 min, prova gärna med en sticka så att muffinsen är helt torr. Efter detta lägger du på en bit choklad på varje muffins och in i ungnen ett litet tag till, efter detta kan du röra runt chokladen med en gaffel.

    Liknande recept

    4.5
    40-50
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben