Strimlad lövbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och gott recept som jag fått av min svärmor

Ingredienser

  • 4-5 hg lövbiff
  • 1 gul eller röd lök
  • 3 tomater
  • 3 dl Grädde, Milda mat eller någon annan smalvariant av grädde
  • 1 msk potatismjöl
  • Instruktioner

    Strimla lövbfiffen och stek hastigt Skiva lök och bryn den glansig Lägg lövbiff och lök i en ungsfast form. Salta och peppra. Koka upp "grädden" med 1 msk potatismjöl och häll över lövbiffen. Skiva tomaterna och lägg ovanpå grädden. In i ugnen (175°) ungefär 15-20 minuter- Servera med ris, gärna fullkornsris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben