Super krämiga kaviar gratinerade ägg,

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Ett absolut måste på påskbordet, super gott!

Ingredienser

  • 6 hårdkokta ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 gul lök
  • 3 msk kaviar
  • Riven ost
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    Koka äggen (ganska hårdkokt) och skiva dom i skivor. Smörstek löken så att den nästan kokar i smöret. Lägg äggskivorna i en rund ugnsform och slå över den stekta löken med smöret på äggskivorna strö sedan på den rivna osten, vispa ihop grädden med kaviaren och slå över den på gratängen. In i ugnen 200grader ca 10-15min eller tills den fått fin färg. Passar super bra på påskbordet el bara som tillbehör till tex köttbullarna =)=)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben