Supergod och smidig fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Ljuvlig fisk som passar utmärkt till potatis.

Ingredienser

  • 4 Alaska pollockbitar eller annan vit fisk
  • 8 plommontomater
  • 10 champinjoner
  • Ca 50 g smör
  • 2½ dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Lägg fisken i en ugnsfast form, skiva smöret med en osthyvel och lägg på fisken, salta och peppra.
    3. In med formen i ugnen ca 20 minuter.
    4. Dela och stek svampen. Dela tomaterna. Efter 20 minuter ta ut formen ur ugnen och häll över svamp, tomater och grädden, ställ in i ugnen igen i 10 minuter. Klart!
    5. Servera med potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben