Svamp- och äggmacka gratinerad

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

En bortglömd matig och jättegod macka som fallit i min glömska, men som poppade upp idag när jag gjorde svampstuvning. Verkligen värd att prova!

Ingredienser

  • 1 skiva rostbröd
  • 1 msk smör
  • 1 hårdkokt ägg
  • 1 dl svampstuvning
  • ½ dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Smöra brödskivan på båda sidor och lägg på en plåt. Skala och skiva ägget och lägg på brödskivan. Fördela svampstuvningen på och toppa med riven ost, gratinera i 10-15 minuter.
    2. Ät och njut med en grönsallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben