Svampfylld squash

Serverar: 1 portioner

Enkel och god fylld squash med få ingredienser

Ingredienser

  • 2 små squasher
  • 100 g kantareller eller annan valfri svamp
  • 1/2 gul lök
  • 2 tomater
  • 2 tsk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 4 msk riven ost
  • Instruktioner

    1. Skölj squasherna och dela i halvor på längden. Skrapa med en tesked ur inkråmet. Hacka det.
    2. Skölj svampen och skär den i mindre bitar. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i små bitar.
    3. Fräs svamp och lök i smöret. Lägg i squashinkråmet och tomaterna och låt allt fräsa ihop ett par minuter. Smaksätt med salt och peppar.
    4. Ställ squashskalen i en ugnssäker from. Fördela fräset i dem. Strö över osten.
    5. Gratinera i ugnen tills ytan har fin färg, 15-20 minuter. Ca 120 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben