Svampfyllda paprikor
Serverar:
8 portioner
Gott tillbehör till middagen
Ingredienser
300 g champinjoner
1 vitlöksklyfta
Smör
2 ägg
250 g keso naturell
2 dl riven grevéost
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk timjan(kan uteslutas/ersättas med annan krydda)
Instruktioner
Skär av ett lock på varje paprika. Om det är stora paprikor dela i halvor. Ta bort kärnorna.
Skiva champinjonerna och hacka löken, fräs i smör, tills all vätska kokat bort. Ta upp och blanda med övriga ingredienser.
Placera paprikorna i en smord form. Fyll dem med fyllningen och lägg på locken.
Stek i nedre delen av ugnen ca 30 minuter, i 200 grader
Serveras ljumma.
Liknande recept
Paprika och rödlöksfräs
4.5
15 min
2
2
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Svampfyllda lövbiffsrulader
5
4
3
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Kyckling med grillad paprika och mozzarella
4.3
4
5
Pastasås med kyckling, paprika och äpple
3.7
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!