Svampfyllda paprikor

Serverar: 8 portioner

Gott tillbehör till middagen

Ingredienser

  • 300 g champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
  • Smör
  • 2 ägg
  • 250 g keso naturell
  • 2 dl riven grevéost
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk timjan(kan uteslutas/ersättas med annan krydda)
  • Instruktioner

    1. Skär av ett lock på varje paprika. Om det är stora paprikor dela i halvor. Ta bort kärnorna.
    2. Skiva champinjonerna och hacka löken, fräs i smör, tills all vätska kokat bort. Ta upp och blanda med övriga ingredienser.
    3. Placera paprikorna i en smord form. Fyll dem med fyllningen och lägg på locken.
    4. Stek i nedre delen av ugnen ca 30 minuter, i 200 grader
    5. Serveras ljumma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben