Svartrötter med löjrom
Serverar:
4 portioner
Det här är en lyxig, vacker och god liten förrätt med löjrom.
Ingredienser
500 g svartrötter
Pressad saft av ½ citron
1 dl Arla Köket ekologisk crème fraiche
½ dl finhackad gräslök
½ dl finhackad rödlök
1 dl löjrom eller röd stenbitsrom
Instruktioner
Skala svartrötterna och dela dem i 8–10 cm långa bitar. Lägg dem efterhand i kallt vatten så att de inte mörknar.
Koka dem mjuka i lättsaltat vatten 15–20 min.
Fördela svartrötterna på tallrikar. Lägg på crème fraiche, gräslök och rödlök. Toppa med rom.
Liknande recept
Västerbottenspaj med löjrom
3.3
8
2
Saffransvåfflor med Löjrom från Kalix
20 min
4
Krämig potatissallad med lax och löjrom
4
Löjrom till julbord
Saffranspotatis med löjrom och rödlök
15 min
2
Paleovåfflor med avokadoröra och löjrom (eller räkor)
2
Lutfisk med knaperstekt sidfläsk och glacerade svartrötter
4
Påskblinier med kaviarmousse och löjrom
12
Ugnsbakad lök med löjrom och crème fraiche
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!