Svartrötter med löjrom

Serverar: 4 portioner

Det här är en lyxig, vacker och god liten förrätt med löjrom.

Ingredienser

  • 500 g svartrötter
  • Pressad saft av ½ citron
  • 1 dl Arla Köket ekologisk crème fraiche
  • ½ dl finhackad gräslök
  • ½ dl finhackad rödlök
  • 1 dl löjrom eller röd stenbitsrom
  • Instruktioner

    1. Skala svartrötterna och dela dem i 8–10 cm långa bitar. Lägg dem efterhand i kallt vatten så att de inte mörknar.
    2. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten 15–20 min.
    3. Fördela svartrötterna på tallrikar. Lägg på crème fraiche, gräslök och rödlök. Toppa med rom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben