Svennas fiskbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Kan göras på gös eller gädda, eller båda blandat.

Ingredienser

  • 500 g gösfilé eller gäddfilé
  • 1 ägg
  • 5 dl vispgrädde
  • 15 g salt
  • 200 g getost
  • 1 knippe hackad dill
  • Instruktioner

    1. Tärna fiskfiléerna och salta dem. Sätt dem i en mixer och tilsätt ägget, grädden . Mixa ihop det hela till en jämn massa.
    2. Smula getosten och blanda den i smeten. Låt smeten stå kallt 1-2 h.
    3. Forma lagom stora biffar av fisksmeten och stek dem gyllenbruna i en stekpanna.Slutgrädda biffarna i 175 grader i ugn.

    Liknande recept

    1
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben