Svennas fiskbiff
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Kan göras på gös eller gädda, eller båda blandat.
Ingredienser
500 g gösfilé eller gäddfilé
1 ägg
5 dl vispgrädde
15 g salt
200 g getost
1 knippe hackad dill
Instruktioner
Tärna fiskfiléerna och salta dem. Sätt dem i en mixer och tilsätt ägget, grädden . Mixa ihop det hela till en jämn massa.
Smula getosten och blanda den i smeten. Låt smeten stå kallt 1-2 h.
Forma lagom stora biffar av fisksmeten och stek dem gyllenbruna i en stekpanna.Slutgrädda biffarna i 175 grader i ugn.
Liknande recept
Fiskbiffar a´la Berit
30 min
6
1
Fiskbiffar
1
30 min
4
1
Fiskbiffar á la Bettan
4
30 min
4
1
Svennes kycklingfiléer
4
Svennes kycklingpaj
5
45 min
4-6
Fiskbiff med romsås
2
Fiskbiffar i kokosmjölk
20 min
3-4
Svennes italienska köttbullar
5
Enkla fiskbiffar med dillsmör
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!