Svennes kycklingfiléer

Serverar: 4 portioner

Enkel och god kycklingrätt.

Ingredienser

  • 4-5 st kycklingfiléer
  • 1 dl kycklingfond (typ Touch of Taste)
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk kycklingkrydda
  • 2 tsk basilika
  • 2-3 st små tomater
  • 1 dl riven västerbottenost
  • Instruktioner

    Blanda kycklingfonden med kryddorna. Dela kycklingfiléerna längs med och lägg dem i "fondblandningen". Låt dem ligga och dra några minuter. Bryn kycklingbitarna runtom och lägg dem sedan i en ugnsform. Ringla över lite kycklingfond och strö över ett tunt lager riven ost. Efterstek kycklingen i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Tag ut formen och garnera med tomatklyftor och basilika. Ställ in formen ca 5 minuter till. Servera med kokt ris och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben