Sweet chiligryta m torsk

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt och lätt till vardags

Ingredienser

  • 400g torskfilé
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1/2 röd, gul och grön paprika
  • 1 purjolök
  • 2 dl vatten
  • 2.5 dl matlagningsgrädde (4% går utmärkt)
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 4 msk sweet chilisås
  • salt
  • Ris
  • Instruktioner

    * Skär fisken i 3 cm stora bitar, strimla paprikan och purjolöken. Finhacka vitlöken. * Fräs grönsaker och vitlök ca 5 min tills de mjuknat. Häll i vatten och grädde. Tillsätt buljong och chilisås. Koka upp. * Lägg ner fisken och sjud 3-5 min, smaka ev av med mer chilisås. *Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben