Sydläsk köttgryta smalmat

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

mycket god

Ingredienser

  • 125 g nötkött( fransyska)
  • 1 gul lök
  • 5 st färska champinjoner
  • ½ tsk margarin
  • 1 tärning av mörk oxbuljong
  • 2 dl vatten
  • 4 skivor rökt skinka
  • 1 dl rött matlagnings vin
  • salt
  • peppar
  • soja
  • 2 tsk idealmjöl
  • Instruktioner

    Skär köttet i små tärningar och fräs tillsammans med lök, svamp i margarin i en fetsnål panna. Lägg över alltsammans i en gryta. Häll i buljongtärning eller fond och vatten. Koka under lock tills köttet är mört ca 30 min. Skär skinkan i små bitar och lägg i grytan med vin, salt, peppar, soja. Gör en redning. Servera med kokt potatis eller ris. 6,5 points

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4

    Kommentarer (1)

    tina62 27 september 2008

    Supergott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben