Sylvias spanska fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Den smakade bra!

Ingredienser

  • 400 g vit fisk
  • 1 dl fiskbuljong el grönsaksbuljong på tärning
  • 1 knippa persilja
  • 1 påse hollandaissås
  • 1 brk krossade tomater, 400 g
  • 1 tsk paprikapulver
  • ½ krm cayennepeppar
  • ½ tsk curry
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i bitar på smort fat. Slå över buljongen, gärna litet citronpeppar på fisken Täck formen med folie. Koka fisken i 250 g ca 10minuter.
    2. Gör under tiden i ordning såsen enl anvisning på påsen. Hacka persijan låt tomatkrosset rinna av och blanda ner i såsen. Krydda med paprika, curry och cayennepeppar.
    3. Ta ut fisken, häll av spadet. Häll över såsen och servera tillsammans med pressad potatis, citronklyftor och grönsallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben