Tacopaj

Tid: 25 minuter

Mycket god tacopaj med precis så mycket sting i som du själv vill ha det

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 8 feferoni
  • 5 dl crème fraiche
  • 550 g riven ost
  • 3 dl mjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop mjöl, smör och vatten till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda pajskalet på 225 grader i 10 minuter, mitten av ugnen.
    2. Bryn köttfärsen och häll sedan över tacokryddan. Blanda. Häll i ca ½ dl vatten i köttfärsen, låt puttra i ca 10 minuter. Lägg över köttfärsen i pajskalet. Blanda ner den rivna osten i crème fraichen och skiva ner några fefferoni. Blanda ihop och häll allt på köttfärsen i pajskalet.
    3. Ställ in i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben