Tacopaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Extremt lättlagad och supergod tacopaj!

Ingredienser

  • Deg
  • 3-4 dl vetemjöl
  • 150 g smör
  • 3 msk vatten
  • Fyllning
  • 500 g köttfärs
  • 1 dl vatten
  • 40 g tacomix
  • 150 g majs
  • Garnering
  • 2 dl soltorkade tomat/basilika crème fraiche
  • 200 g riven ost
  • 1 skivad tomat
  • Instruktioner

    Skär upp smöret i mindre bitar, lägg i en bunke och blanda ihop med vattnet och mjölet och tryck ut i en form. Stek köttfärsen och ha i tacomixen, vattnet och sist majsen. Lägg den i degformen och sprid crème fraichen i ett jämnt lager över hela. Skiva tomaten och lägg den på crème fraichen och sist häll på osten. Ställ i ugnen i ca 10 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben