Tacopaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 50 minuter

Enklaste och godaste tacopajen

Ingredienser

  • 500-600 g nötfärs
  • 40 g tacokrydda (1 påse, den starka)
  • 300 g Philadelphiaost
  • 2-3 dl crème fraiche( 1-1 ½ burk beroende på hur mkt köttfärs)
  • 1 Maizena pajdeg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200grader. Stek köttfärsen. Under tiden gör i ordning pajdegen, när färsen fått fin färg tillsätt tacokryddan och ca 1dl vatten, låt puttra ihop under några minuter.
    2. Blanda Philadelphia osten och crème fraichen i en bunke, lägg köttfärsen i pajskalet och bred ut Philadelphia/crème fraiche röran över.
    3. Strö lite riven ost över.
    4. Grädda i ugnen tills strö osten fått fin färg ca 20 min.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben