Tacopaj

Serverar: 4 portioner

Paj dax!

Ingredienser

  • Deg
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 50 gram smör eller margarin
  • 1 dl kesella
  • Fyllning
  • 4 hg nötfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 dl kesella
  • ½ förpackning Creme Bonjour mjukost med tacosmak
  • 1 gul lök
  • ca 250 gram färska champinjoner
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 dl riven vällagrad ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Gör i ordning degen och tryck ut den i en djup paj form. Förgrädda tio minuter på 250 grader. 3. Hacka löken och skiva svampen. 4. Stek lök, svamp och köttfärs i lite smör. 5. När röran fått färg, krydda med tacokrydda och tillsätt kasella och ost. 6. Smaka av med salt och peppar. 7. Lägg hela röran i det förgräddade pajskalet och strö över riven ost. 8. Grädda på 250 grader 30-35 minuter, tills osten blivit gyllenbrun.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben