Tacopaj

Serverar: 4-5 portioner

Ännu en variation på taco

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 150 gr margarin
  • 3 dl mjöl
  • 2-3 msk vatten
  • Fyllning
  • 450 gr köttfärs
  • 5 stora färska champinjoner
  • 1-2 påsar tacomix
  • 2-3 msk chilisås
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1-1½ tsk salt
  • peppar
  • 2 tomater
  • riven ost
  • Instruktioner

    1. Grädda pajskalet i 10 min på 175 grader. Koka ihop köttfärssåsen. Fyll skalet med det. Blanda ihop creme fraiche och majonnäs. Bred det över köttfärsen. Lägg därefter på 2 skivade tomater och riven ost.
    2. Grädda i 20 min i 225 grader.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben