Tacopaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket god många moment

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk bakpulver
  • 75 gr margarin
  • 2 ½ dl mjölk
  • Fyllning 1
  • 2 gula lökar, finhackade
  • 1 kg köttfärs
  • 2 påsar tacokrydda
  • 1 burk salsasås efter smak
  • Smör att steka i
  • Fyllning 2
  • 4 dl creme fraiche
  • 8 msk lätt majonnäs
  • 1 gul lök i ringar
  • 4 tomater i skivor
  • 1 grön paprika i små tärningar
  • 5-10 pepperoni, hela kan uteslutas
  • 4 dl ost
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform eller långpanna.
    2. Bryn köttfärsen och lägg direkt på pajdegen.Häll sedan en ½ burk med salsan på köttfärsen så det blir lagom "vått". Lägg sedan på följande grönsaker: Lökringar, tomater i skivor, paprika, pepperoni.
    3. Bred fyllning 2 på grönsakerna (kan bli lite kladdigt men man behöver inte vara så noga det smälter ner). 4 dl ost överst. Därefter in i ugnen 225 grader 10-15 min

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben