Tacopaj

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

Världens godaste tacopaj !!!! Har testat andra men ingen klår denna =)

Ingredienser

  • Deg
  • 4 dl mjöl
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 50 gram margarin
  • Fyllning 1
  • 500 gram köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 påse taco mix
  • 1 dl vatten
  • koka tills vattnet är borta
  • Fyllning 2
  • 4 hackade tomater
  • 1 lök
  • 4 milda feferoni (gillas även av mannen som annars hatar feferoni)
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 msk majonäs
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Dela degen i två delar. Kavla ut den ena och lägg i botten på en form. Jag brukar ha en oval glasform som är ca 6-7 cm hög.
    2. Förgrädda botten i ca 175 grader i 10 min
    3. Gör fyllning 1 och bred/häll på botten.
    4. Gör fyllning 2 och häll den över köttfärssröran.
    5. Kavla ut ett lock av degen som är kvar och lägg på. Grädda i ca 15 min i 225 grader. Servera med en god sallad och nacho chips.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben