Tacopaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Supergod och enkel tacopaj!

Ingredienser

  • 3 dl mjöl
  • 75 g margarin
  • 125 g keso (naturell)
  • Fyllning
  • 1 rödlök
  • 2 msk margarin
  • 500 g blandfärs
  • 1 påse tacokrydda orginal (Santa Maria tror jag)
  • 1 burk krossade tomater (200 g)
  • 1 tsk salt
  • ½ dl vatten
  • 3 dl lagrad ost
  • 2 dl majs
  • 3-4 skivade tomater
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, margarin och keso och tryck ut i en ugnsfast form. Låt vila!
    2. Fräs hackad rödlök och köttfärs. Tillsätt kryddan, krossade tomater, salt och vatten. Låt sjuda i 10 minuter. Låt svalna!
    3. Lägg i hälften av osten + majsen och häll röran i skalet. Skiva tomaterna och lägg ovanpå. Strö resterande av osten på toppen.
    4. Grädda i nedre delen av ugnen i 30 minuter och på 200 grader.
    5. Servera med sallad, crème fraiche och nacho chips!

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben