Tacopaj

Såååå god!!!!!!!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 4 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 50 g margarin
  • 1,5 dl filmjölk
  • Fyllning
  • 600-700 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1,5 påse taco-kryddmix (Old el Paso)
  • 1 dl vatten
  • 2 tomater
  • 4-6 feferoni
  • Topping
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 2 dl riven ost
  • 3-4 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut i en pajform. Gärna en med höga kanter och löstagbar botten. Förgrädda 10 min i 225°.
    2. Bryn köttfärsen och löken. Tillsätt vatten och kryddpåsen. Koka så att köttfärsen blir rätt så torr. Lägg allt i pajskalet. Hacka tomater och feferoni efter smak. Lägg överst på köttfärsen.
    3. Blanda ingredienserna till toppingen och bred ovanpå pajen. Grädda 10-15 minuter i 250° tills ytan fått vacker färg.
    4. Servera med en stor blandad sallad.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (1)

    astridh 20 mars 2009

    hej Jag vet att det här är en super god paj och jag är glad att jag hittade receptet

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben