Tacopaj à la Tomas

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Supergott och enkelt

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2½ dl mjöl
  • 100 g margarin
  • 3 msk vatten
  • Fyllning
  • 400 g köttfärs
  • 1 påse tacomix
  • 1-2 klyftor vitlök
  • 2 tomater
  • 2 små rödlökar
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Ugn 200 grader
    2. Blanda ingredienserna för pajskalet. Tryck ut i pajform och förgrädda tills den nästan är klar.
    3. Bryn körtfärsen och blanda i tacomix samt vitlök. Bred köttfärsen över pajskalet.
    4. Hacka löken och tomaterna och lägg på köttfärsen. Blanda samman crème fraiche, grädde och ost och bred över pajen. Grädda i ugn ca 20 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben