Tacopaj à la Tomas
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
45 minuter
Supergott och enkelt
Ingredienser
Pajdeg
2½ dl mjöl
100 g margarin
3 msk vatten
Fyllning
400 g köttfärs
1 påse tacomix
1-2 klyftor vitlök
2 tomater
2 små rödlökar
1 burk crème fraiche
1 dl vispgrädde
2 dl riven ost
Instruktioner
Ugn 200 grader
Blanda ingredienserna för pajskalet. Tryck ut i pajform och förgrädda tills den nästan är klar.
Bryn körtfärsen och blanda i tacomix samt vitlök. Bred köttfärsen över pajskalet.
Hacka löken och tomaterna och lägg på köttfärsen. Blanda samman crème fraiche, grädde och ost och bred över pajen. Grädda i ugn ca 20 minuter.
Liknande recept
Sommarsallad à la Tomas
4.3
45 min
4-6
3
Carolines tacopaj
4.6
30 min
4
12
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Tacopaj
4.3
30 min
4-6
4
Malins tacopaj
4.3
6
15
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Tacopaj med ananas
4
Minivårrullar á la Lena
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!