Tacopaj utan deg

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 40 minuter

Den godaste tacopaj jag ätit.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g philadelphiaost
  • Ca 500 g köttfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 1/4 purjolök
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Börja med att hälla i crème fraiche och philadelphiaosten i en ungssäker form, blanda sedan ihop de och smeta ut så att det täcker hela botten av formen. Därefter steker man köttfärsen tills den får en brun färg och har i tacokryddan. När köttfärsen är klar häller man det i formen med crème fraiche och philadelphiaost och skär lite purjolök och strör över. Till sist lägger man på riven ost och ställer in i ugnen på 200 grader i ca 20 min

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (1)

    Di3ynaba 16 september 2011

    JÄTTEGOD!!!

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben