Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Provade och den blev god

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 500 g lövbiff
  • 1 vitlöksklyfta
  • 10 färska champinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2,5 dl buljong
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk soja
  • 1,5 msk senap gärna skånsk
  • ½ tsk dragon
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjornerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret. Lägg sedan ner kött och svamp och låt fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt puttra i ca 5 min .Smaka av med salt och peppar. Koka under tiden 4 portioner Barilla Tagliatelle. Lägg pastan på en tallrik. Häll på såsen. Servera med en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben