Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

Serverar: 4 portioner

Sex dagar kvar till internationella pastadagen! Fira onsdagen med en lättlagad och smakrik vegetarisk pasta – Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor!

Ingredienser

  • 400 g barilla tagliatelle
  • 3 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 300 g konserverade kronärtskockor
  • ½ dl persilja
  • Peppar
  • Parmesanost
  • Instruktioner

    1. Koka upp saltat vatten till pastan och koka Tagliatellen enligt instruktionerna på paketet. Hetta upp en oljad panna under tiden och stek den skivade vitlöken tills den är gyllenbrun.
    2. Dela kronärtskockorna och låt dem steka med i några minuter. Häll av vattnet från pastan och vänd ner pastan med kronärtskockorna.
    3. Tillsätt hackad persilja, nymalen svartpeppar och lite parmesanost, blanda och lägg upp. Servera med extra svartpeppar och nyriven parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben