Tandoori marinerad hajmal filé (Pangasius) med ris

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 2 timmar 30 minuter

Mycket enkelt och gott! Barnens favorit

Ingredienser

  • 500 g fryst hajmalfile (Pangasius)
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk tandoorikrydda
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 4-5 portioner ris
  • Instruktioner

    Tina hajmalfileérna. Blanda yoghurten med tandoorikryddan och lägg ner fisken. Låt marinera minst 2 timmar i kylskåp. Värm ungen till 150 grader. Smörj en form och lägg i fisken. Baka den ca 20 minuter i ugen medan riset kokar tillsammans med buljongtärningen. Servera tillsammans med en färsk sallad .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben