Teriyakirullar med jasminris

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 8 skivor färsk skinka
  • Japansk teriyakisås
  • Vitpeppar
  • Salt
  • 2 färska gula lökar
  • 1 röd paprika
  • 1 msk olja
  • 3 msk crème fraîche
  • Instruktioner

    1. Pensla köttskivorna med teriyakisås och krydda med peppar och salt. Låt dem ligga en stund.
    2. Strimla lök och paprika och fräs lätt i lite olja. Blanda ned crème fraîche.
    3. Fördela fyllningen på köttskivorna, rulla ihop och fäst eventuellt med tandpetare. Bryn rullarna runt om. Häll i lite vatten i stekpannan och lite mer teriyakisås. Lägg på lock och låt puttra endast ett par minuter.
    4. Servera med jasminris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben