Thai Lax med ris
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
30 minuter
Busenkelt och går fort, ser proffsigt ut.
Ingredienser
4 portionsbitar lax
2 påsar färdig Thaisås (blåband)
Ris
Instruktioner
Stek fisken i het panna ungefär 1 min på varje sida. Krydda med citronpeppar och salt.
Gör såsen efter beskrivingen på paketet, om du vill byt ut en halv dl mjölk mot grädde.
När såsen är klar lägg i laxen. Låt småputtra ett tag på svag värme. Servera med det kokta riset!
Liknande recept
Lax med fruktat ris
4
20 min
4
1
Steka ris med thai fläsk
5
30 min
2
3
Thai green curry med lax
4
Citronmarinerad lax
1
Mozzarellafylld lax
4
30 min
4
2
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Sesamstekt lax med citron- och gurksallad
4
30 min
4
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!