Thailändsk fiskgryta

Serverar: 3 portioner

Gott och inte så starkt, passar kryddfega mig perfekt.

Ingredienser

  • 1 pkt hokifilé 400 g
  • 1 påse findus wok chinese 500 g
  • Olja
  • Salt
  • Pepper
  • 100 g räkor utan skal
  • Färsk koriander
  • Sås
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 tsk teryakisås
  • 3 msk sweet chilisås
  • 1 burk kokosmjölk 400 g
  • Instruktioner

    1. Tina fisken något och skär den i 6-8 bitar. Fräs grönsakerna i olja. Salta och peppra.
    2. Blanda samman allt till såsen. Låt koka ihop. Lägg i fisken och låt sjuda 3-4 minuter.
    3. Tillsätt grönsakerna och låt allt bli genomvarmt. Strö i räkorna och klipp över lite färsk koriander.
    4. Servera grytan med kokt potatis, ris eller pasta.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    bodilla 17 juli 2008

    Verkligen jättegott, och koriandern ger en fin "touch" till det hela! /Bodil

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben