Thailändsk kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Ett VV recept på 8,5 p

Ingredienser

  • 500g kyckling
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk flytande margarin
  • 2 vitlöks klyftor
  • ½ röd peppar frukt
  • 1 msk röd curry pasta
  • Rivet skal och saft från en lime
  • 1dl hönsbuljong av tärning/fond
  • 1 burk kokosmjölk (max 6%)
  • 1 msk vetemjöl
  • 6 dl ris
  • Instruktioner

    Skär kyckling filéerna i mindre bitar. Bryn dem i margarin tillsammans med pressad vitlök. krydda med salt och peppar. Tillsätt hackad peppar frukt , currypasta, saft och skal från lime (obs inte det vita). Späd med buljong och låt det koka i 6-8min. Rör ner kokosmjölk låt det koka upp och red sen av det med lite vetemjölutrört i vatten. Serveras meed ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben