Thailändsk kycklingfilé
Serverar:
4 portioner
Har inte provat men låter gott
Ingredienser
4 st kycklingfiléer
Smör
2 purjolökar
2-3 vitlöksklyftor
1 röd pepparfrukt
Smör
1 tsk salt
2 krm peppar
1 tsk malen ingefära
1 buljongtärning
2 dl kokosmjölk
2 dl matlagningsyoghurt
Instruktioner
1. Skär varje filé i 3-4 bitar.
2. Skär purjolöken i sneda tunna skivor
3. Skala och skiva vitlöken. Finhacka pepparfrukten
4. Stek köttet i stekgryta. Rör ner lök och pepparfrukt. Krydda med salt och peppar.
5. Smaksätt med ingefära. Smula ner buljongtärningen.
6. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Hetta upp och servera genast till kokt ris och sallad.
Liknande recept
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Kycklingfilé med zucchini
40 min
2
1
Kokosstekt kycklingfilé
4
35 min
4
1
Kycklingfilé i mangosås.
4.6
4
7
kycklingfile
4
1 h
4
1
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Kycklingfile i ugn
4
1 h 15 min
4
1
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Thailändsk currylax
4
30 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!