Therese chilikyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är en superlätt och jättegod måltid som går väldigt snabbt att laga. Vill man kan man byta ut smaken på Crème fraichen. Jag har bl.a. testat att göra den med smaken Franska örter och serverat till tagliatelle.

Ingredienser

  • 8 kycklingfiléer
  • 2 förpackningar tärnad Chilibacon
  • 2 burkar Crème fraiche med Paprika & Chili-smak
  • Röd paprika
  • 2 - 3 Vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Tärna ur paprikorna och dela i mindre bitar. Stek bacon så det får färg. Stek kycklingbitarna så att de blir klara. Rör i Creme Fraiche och låt puttra. Krydda med salt, peppar och paprika pulver. Pressa i vitlök efter behag. Späd med mjölk eller red vid behov. Lägg i paprika bitarna strax före servering så de håller sig krispiga.
    2. Serveras med pasta penne.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    generalsilver 7 oktober 2009

    Mycket gott. Högst uppskattat av min man som älskar stark mat. Kanon!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben