Tiramisu

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En lite annorlunda variant på en italiensk klassiker.

Ingredienser

  • 4 äggvitor
  • 1 krm socker
  • 4 äggulor
  • 4 msk florsocker
  • 1 dl marsalavin
  • 500 g mascarponeost
  • Whisky efter smak
  • Kakao att strö över
  • Savoardikex
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvitor och socker tills det blir toppigt. Vispa sedan ihop äggulor och florsocker tills det blir vitt.
    2. Rör ihop vinet och mascarponeosten och blanda det med äggulesmeten. Vänd därefter ner äggvitevispet.
    3. Smaksätt med lite whisky och toppa med kakao. Servera med savoardikex.

    Liknande recept

    1 h 12 min
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tiramisù
    Tiramisù betyder ungefär "pigga upp mig". Det är säkert för att denna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben