Tiramisu på en sekund

Serverar: 4-6 portioner

Servera den goda italienska efterrätten i en snabbvariant där du bara doppar kexen i kaffe och sedan häller den fluffiga såsen över vid servering. Självklart kan du också servera den på traditionellt vis, då man varvar kräm och kex i en form.

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 1 1/4 dl socker
  • 2 dl Vispgrädde
  • 250 g Kesella Gourmet
  • 200 g savoiardikex (ladyfingers)
  • 1 dl starkt kallt kaffe
  • ev 1/2 dl kaffelikör eller konjak
  • Instruktioner

    Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Blanda med vispad grädde och kesella. Varva smeten med kex som doppats i kaffe och konjak. Ställ kallt till servering eller servera snabbvarianten direkt.

    Liknande recept

    1 h 12 min
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tiramisù
    Tiramisù betyder ungefär "pigga upp mig". Det är säkert för att denna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben