Baka ihop degen. Jäs i bunke 35-40 min. Baka ut ett stort bröd. Jäs en timme.
Grädda 15 min i 250-275 gr C ugn, sänk sedan till 125-150 gr, grädda 45 min till.
Se mitt recept Mias Söndagsbröd, jättegott - blev till när jag inte had ekummin hemma men ville göra detta brödet .
Bohuslejon12 september 2012
Smaken på detta bröd påminner mycket om ett bröd jag åt som barn. Har letat ett tag innan jag hittade detta recept. Ett mycket gott och mättande bröd, väl värt att baka.
Hälsn, Bohuslejon
Se mitt recept Mias Söndagsbröd, jättegott - blev till när jag inte had ekummin hemma men ville göra detta brödet .
Smaken på detta bröd påminner mycket om ett bröd jag åt som barn. Har letat ett tag innan jag hittade detta recept. Ett mycket gott och mättande bröd, väl värt att baka. Hälsn, Bohuslejon