Toast i smörgåsjärn

Serverar: 1 portioner

Enkelt och gott som mellanmål, kvällsmacka, nattmacka.

Ingredienser

  • 2 skivor bröd per smörgås
  • Creme Bonjour, valfri smak
  • 1-2 skivor rökt skinka per smörgås
  • Ev lite riven ost
  • Instruktioner

    1. Värm smörgåsjärnet.
    2. Bred Creme Bonjour på båda brödskivorna. Lägg strimlad skinka och om man vill lite riven ost på ena brödskivan och lägg sedan ihop med den andra.
    3. Lägg smörgåsen i det varma smörgåsjärnet några minuter. När toasten blivit gyllene är den klar.

    Liknande recept

    3
    10 min
    2
    1
    4
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben