Toast Sarek

Serverar: 4 portioner

Förrätt med renstek.

Ingredienser

  • Rökt renstek i tunna skivor
  • 4 brödskivor
  • 4 ägg
  • 4 msk mjölk/grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Riven pepparrot
  • Salladsblad
  • Instruktioner

    1. Stek en brödskiva per person gyllenbrun i smör.
    2. Gör en äggröra med ett ägg och en msk mjölk/grädde per person, salta och peppra. Värm på svag värme och rör med träsked till krämig konsistens.
    3. Lägg upp äggröran på ett salladsblad på brödet. Lägg sedan tunt skivad renstek och riven pepparrot ovanpå.

    Liknande recept

    3
    10 min
    2
    1
    4
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben