Toast Sarek
Serverar:
4 portioner
Förrätt med renstek.
Ingredienser
Rökt renstek i tunna skivor
4 brödskivor
4 ägg
4 msk mjölk/grädde
Salt
Peppar
Riven pepparrot
Salladsblad
Instruktioner
Stek en brödskiva per person gyllenbrun i smör.
Gör en äggröra med ett ägg och en msk mjölk/grädde per person, salta och peppra. Värm på svag värme och rör med träsked till krämig konsistens.
Lägg upp äggröran på ett salladsblad på brödet. Lägg sedan tunt skivad renstek och riven pepparrot ovanpå.
Liknande recept
Toast Skagen
5
30 min
4
Toast med brie, rödbetor och valnötter
4
2
Africana toast
20 min
2
1
Grov toast
5 min
1
Toast skagen extra
4.6
25 min
4
5
Vegan Toast
3
10 min
2
1
Lax toast
6
Toast Olivia
4
20 min
1
1
Äppelpajsfyllda french toast
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!