Toast Skagen Lyx

Serverar: 4 portioner

God som förrätt, antingen ensam eller på rostat bröd eller som fyllning i avokadohalvor

Ingredienser

  • 125 g räkor eller kräftstjärtar
  • 100 g löjrom (spara ev lite till garnering)
  • ½ dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ dl finhackad dill
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala och finhacka skaldjuren. Blanda samman samtliga ingredienser och låt gärna stå kallt en stund så att smaken "sätter sig".

    Liknande recept

    4.3
    4-8
    9
    3
    10 min
    2
    1

    Kommentarer (1)

    lillawe 28 augusti 2009

    Hej! Detta var en god kombination! Härlig med lite sting i sig, tack vare dijonsenapen! Mycket gott!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben