Tobleroneparfait med blåbärssås

Serverar: 4 portioner

Helt ljuvligt god och så enkelt!

Ingredienser

  • 1 pkt vaniljvisp
  • 100 g toblerone
  • 4 dl blåbär
  • 1 dl florsocker
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljvispen och blanda i 100 g krossad toblerone.
    2. Fyll upp i formar och frys i ca 2-3 timmar
    3. Lägg 4 dl blåbär och 1 dl florsocker i en mixer och mixa ihop. Sila om du vill ha en slätare sås.
    4. Ta ut parfaiten och stjälp upp på tallrikar. Häll blåbärssås runt. Dekorera gärna med ett eller flera blåbär på parfaiten.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    SDMaya 16 augusti 2008

    Hej Olivia! Tack för en mycket god dessert, har du provat att värna blåbärs såsen någon gång? Ska testa nästa gång jag gör den :) Skickar med en bild med hur min blev :P Ha det gott. Kram Maya

    SDMaya 16 augusti 2008

    Värma såsen skulle det vara givetvis :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben